Teknisk leverandør

av elektro og VVS.

ES Energy AS

er en teknisk totalentreprenør i Kristiansand som levere tjeneste på Sør- og Østlandet. Vi tilbyr og utfører totalløsninger innenfor elektro, VVS, automasjon og service både til privatkunder og til bedrifter.

Med økt fokus på energi og miljø, er flere og flere opptatt av tekniske byggløsninger som vektlegger disse områdene. Fokusere på bærekraftige, fremtidsrettede og optimaliserte løsninger er viktig for oss. For våre kunder ønsker vi å oppnå målbare besparelser på driftskostnadene i form av redusert energiforbruk.

TJENESTER

ELEKTRO

Elektrikertjenester der krav til sikkerhet og kvalitet er ivaretatt. Vi utfører oppdrag for bedrift/industri og private på kort varsel.

Ved behov for elektriker ved alt fra installasjoner i nybygg, nytt sikringsskap, el-sjekk, installasjon av varmepumpe eller oppgradering av eldre anlegg så hjelper vi deg. Vi imøtekommer kunden som har behov for spesielle løsninger eller et rent rutinemessig oppdrag.

Vi innehar alle nødvendige sertifikat for å jobbe med både svak- og sterkstrøm.

VVS

Vi er en komplette leverandør som tilbyr alt innen rørleggerarbeid, komplette løsninger innen nyanlegg og rehabilitering, baderom, vaskerom og kjøkken. Trenger du rørlegger, eller trenger du en fast serviceavtale?

Gjennom vårt samarbeid med tømrer, elektriker, fliselegger/murer kan vi tilby totalentreprise på bad, vaskerom og kjøkken.

SNAKK MED OSS

Kontor

Krittveien 98, 4656 Kristiansand

Ring oss

920 19 000

Send en mail

post@esenergy.no

KONTAKT