HMS

En kompetent elektriker i alle husrom.

ES Energy har veletablerte elektrikere som leverer elektrikertjenester i beste kvalitet. Uansett hva du trenger en elektriker til, kan vi imøtekomme de fleste og behov innen elektroinstallasjoner. Vi utfører alt fra feilsøkingsoppdrag til installasjoner av større elektriske anlegg i næringsbygg. Uansett om du trenger å installere en ny stikkontakt i stua, nye varmekabler på badet, termostat på kjøkkenet eller multimedialøsninger stiller vi med en elektriker som tilbyr tilpassede løsninger som imøtekommer akkurat deg og dine behov.

Installasjon med kvalitet

Ved installasjon av nye komponenter og deler er det alltid produkter fra nøye utvalgte underleverandører. Slik sikrer vi oss som elektriker at vi oppnår størst mulig kvalitet på våre løsninger.

Bredt kompetansefelt

Vårt kompetansefelt som elektriker er bredt og holdes kontinuerlig oppdatert. Derfor kan du alltid forvente at våre løsninger er solide, pålitelige og av en høy faglig standard.

Design og belysning

Vi har et bredt utvalg av designerlamper fra flere leverandører enten det er behov for tradisjonell belysning eller den moderne LED belysning.

SNAKK MED OSS

Kontor

Krittveien 98, 4656 Kristiansand

Ring oss

920 19 000

Send en mail

post@esenergy.no

KONTAKT